Gebouwen

Voor de huur van de accommodaties kunt u contact opnemen met de betreffende beheerder (zie contact).

Bij het CCH zijn de volgende accommodaties te huur (klik voor meer gegevens op de onderstreepte locatie):

De Schuur (300 pers.): een cultureel centrum – sportzaal met een prachtig podium.  In De Schuur krijgen de leerlingen van de basisschool ter Does gymnastiekonderwijs, sporten de leden van gymnastiekvereniging DIO en vinden nog vele andere sportactiviteiten plaats: wintertraining van de jeugd van MMO, zaalvoetbal, badminton, enz. Deze locatie is geschikt voor ca. 300 personen.

In deze accommodatie  vinden de concerten van de Koninklijke Muziekvereniging De Heerlijkheid Hoogmade (DHH), de uitvoeringen van de Toneelvereniging Zolderkolder en het optreden van  NKJB-bands plaats. Ook is deze zaal te huren voor bijvoorbeeld manifestaties, verenigingsbijeenkomsten, enz. al dan niet gebruikmakend van de bar.

Drieluik (150 pers.): ooit gebouwd als derde (!) lokaal voor de vele kleuters van Hoogmade, nu een prachtige oefenruimte voor de muzikanten van DHH, stemlokaal bij verkiezingen en locatie voor (leden)vergaderingen, feestjes en yoga enz. In deze zaal is een bar/keuken met een basisuitrusting. Deze locatie is geschikt voor ca. 120 – 150 personen.

De Stal (65 pers.): de oude stal van boer Disseldorp is een gezellige locatie voor feestjes, borrels, soosmiddagen  en kaartavonden.  In deze stal is een kleine bar met een basisuitrusting. Deze locatie is geschikt voor ca. 65 personen.

De Barg (35 pers.): vroeger hooiberg, daarna ruim 40 jaar dé locatie voor de peuters van Hoogmade, is najaar 2018 geheel gerenoveerd en heringericht: biljart, stamtafel en spellen zijn beschikbaar. Een moderne locatie voor feestjes, borrels, exposities, soosmiddagen en biljarten. In De Barg is een keukenblok met een basisuitrusting aanwezig. Deze locatie is geschikt voor ca. 35 personen. Ook te huur in combinatie met De Stal.

De Brug: de jongeren uit Hoogmade hebben een eigen jeugdhonk aan de Parallelweg in de Vlietpolder. De Brug is in beginsel niet voor derden te huur.